Counseling

Bij onbegrepen klachten

“Ik zou willen dat ik eerder contact met je had gezocht.
Dan had ik niet zo lang uit alle macht geprobeerd om mijn lichaam te resetten.
Nu ben ik me bewust van wat ik aan het doen was en waar dat vandaan komt,
ik voel me zoveel beter!”

Jouw levensverhaal

Zoals bekend is uit ‘de eerste 1000 dagen’ krijg je je imprint al bij je conceptie mee. Wat is jouw levensverhaal? 

Ook pijn en verdriet uit vorige generaties kunnen hun weerslag hebben op jou.
Het onbewust onderdrukken van emoties leidt tot stress en kan je immuunsysteem aantasten.

Herkenning van onbalans

Stress is een reactie op een waargenomen bedreiging. Maar deze bedreiging kan ook inhouden, dat iets wat essentieel voor je is, je wordt onthouden. Als je bijvoorbeeld emotioneel gezien niet voldoende wordt gevoed. Waar zegt jouw lichaam nee tegen? Wat is niet in evenwicht, wat heb je genegeerd? Deze vragen zijn essentieel om de stressfactoren te achterhalen die verantwoordelijk zijn voor de onbalans die je voelt en die kunnen leiden tot onbegrepen gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, buikpijn, depressieve gevoelens, opgejaagd gevoel, slecht slapen, prikkelbaarheid, etc.

Met dergelijke vragen gaan we aan de slag op een manier die het beste bij jou past. Hierbij maak ik gebruik van diverse methoden, gebaseerd op ervaring en theorie op het gebied van trauma, hechting, ontwikkelingspsychologie en neurobiologie. Door inzicht te krijgen in jouw onderbewuste ontstaat meer compassie met jezelf en begrip voor jezelf en anderen, wat leidt tot een betere fysieke en mentale gezondheid. Aanvullende informatie over mijn werkwijze vind je hier.

Werkgevers vergoeden in een aantal gevallen (deels) jouw counseling als deze gerelateerd is aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en/of verzuim. Informeer hiernaar bij jouw werkgever.

Begeleiding afgestemd op jou

Counseling van Trust Mother Nature is er voor alle fases van je leven; als je een kinderwens hebt en moeder wilt worden, tijdens je zwangerschap, na je bevalling of (ruim) daarna.

Mijn counseling is altijd maatwerk en wordt aangepast aan jouw wensen en voorkeuren en kan bestaan uit een enkele of meerdere sessies. Afhankelijk van je hulpvraag, is de ervaring dat er  1 – 6 sessies nodig zijn. Van belang is dat jij gedurende de begeleiding de regie over jouw proces volledig in eigen handen houdt, ik ondersteun je hierin.

De locatie is afhankelijk van jouw voorkeur: bij mij in de praktijk of online. De kosten bedragen € 85 excl. BTW per sessie van 75 minuten. Bij jou thuis kan ook, dan komt er een km vergoeding bij en een deel van de reistijd en eventueel parkeergeld indien van toepassing.

Een ‘klik’ tussen jou en mij is essentieel om vanuit een vertrouwensbasis aan de slag te kunnen gaan met jouw hulpvraag. Daarom is het kennismakingsgesprek kosteloos (een half uur, online) en geheel vrijblijvend. Een aantal momenten per week houd ik vrij voor deze kosteloze kennismaking. Neem de eerste stap! Via de ‘book a call’ button rechtsboven kun je een online call inplannen.

Ook pijn en verdriet uit vorige generaties kunnen hun weerslag hebben op jou

Trust Mother Nature and listen to your gut