Counseling

Bij onbegrepen klachten

“Ik zou willen dat ik eerder contact met je had gezocht.
Dan had ik niet zo lang uit alle macht geprobeerd om mijn lichaam te resetten.
Nu ben ik me bewust van wat ik aan het doen was en waar dat vandaan komt,
ik voel me zoveel beter!”

Wat is jouw levensverhaal?

Wist je dat je imprint al vanaf je conceptie ontstaat? ‘De eerste 1000 dagen’ vormden de basis van jouw start, jouw gezondheid. 

Ook pijn en verdriet uit vorige generaties kunnen hun weerslag hebben op jou. 

Het onbewust onderdrukken van emoties leidt tot stress en kan je immuunsysteem aantasten, met (gezondheid)klachten tot gevolg.

Herkenning van onbalans

Stress is een reactie op een waargenomen bedreiging. Maar deze bedreiging kan ook inhouden, dat iets wat essentieel voor je is, je wordt onthouden. Als je bijvoorbeeld emotioneel gezien niet voldoende wordt gevoed. Waar zegt jouw lichaam nee tegen? Wat is niet in evenwicht, wat heb je genegeerd? Deze vragen zijn essentieel om de stressfactoren te achterhalen die verantwoordelijk zijn voor de onbalans die je voelt en die kunnen leiden tot onbegrepen gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, buikpijn, depressieve gevoelens, opgejaagd gevoel, slecht slapen, prikkelbaarheid, etc.

Met dergelijke vragen gaan we aan de slag op een manier die het beste bij jou past. Hierbij maak ik gebruik van diverse methoden, gebaseerd op ervaring en theorie op het gebied van ontwikkelingspsychologie, trauma, hechting en neurobiologie. Door inzicht te krijgen in jouw onderbewuste ontstaat meer compassie met jezelf en begrip voor jezelf en anderen, wat leidt tot een betere fysieke en mentale gezondheid. Aanvullende informatie over mijn werkwijze vind je hier.

Begeleiding afgestemd op jou

Afhankelijk van je hulpvraag, is de ervaring dat er  3 – 8 sessies nodig zijn. De kosten bedragen € 85 excl. BTW per sessie van een uur. Bij jou thuis kan ook (met bijkomende kosten i.v.m. reistijd en km vergoeding).

Eerst meer weten of een indruk krijgen wie ik ben? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek (een half uur, online). Een aantal momenten per week houd ik vrij voor deze kosteloze kennismaking. Neem de eerste stap! Via de ‘book a call’ button rechtsboven kun je een online call inplannen.

Werkgevers vergoeden in een aantal gevallen (deels) jouw counseling als deze gerelateerd is aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en/of verzuim. Informeer hiernaar bij jouw werkgever.

Ook pijn en verdriet uit vorige generaties kunnen hun weerslag hebben op jou

Trust Mother Nature and listen to your gut